Smakelijk, gezond en verantwoord eten van Nederlands bodem, dat omvat kortgezegd het uitgangspunt van Dutch Cuisine, een beweging van chef-koks voor een betere Nederlandse keuken. Gewapend met vijf basisprincipes willen ze samen met de consument het verschil maken. Nu rond de feestdagen velen de keuken induiken, een uitgelezen moment om er meer over te vertellen. Initiator en SVH Meesterkok Albert…
Nieuws uit Fryslân
- Nu in de winkel: het decembernummer van Friesland Post
- Speciale winterroute Miniature People Leeuwarden
- Onderzoek naar definitieve oplossing vaargeul Ameland krijgt vervolg
- 2.500 kinderen gratis naar Shrek de Musical
- Nu in de winkel: het novembernummer van Friesland Post
- Maritiem Centrum Abraham Fock genomineerd voor de VriendenLoterij Museumprijs 2024
- Geef je nu op voor Joris’ kerstboom!
- ‘BoekFloedBoek’: skriuwwedstriid en ferhalejûn