Door: SVG Meesterkok Marco Poldervaart, restaurant ’t Havenmantsje, Harlingen Ingrediënten: 250 gr rietsuiker 50 gr glucose 3 vanillestokjes 200 ml room 1 gr zeezout 100 gr boter 300 gr melk chocolade callets 200 gr puur chocolade callets 100 ml Friese Dúmkes Likeur Bereidingswijze: Schraap je vanillestokjes uit en samen met de room aan de kook brengen. Suiker en glucose…
Nieuws uit Fryslân
- Jubilerende Odd Fellows overhandigen cheque aan De Buurtkok
- Nu in de winkel: het decembernummer van Friesland Post
- Speciale winterroute Miniature People Leeuwarden
- Onderzoek naar definitieve oplossing vaargeul Ameland krijgt vervolg
- 2.500 kinderen gratis naar Shrek de Musical
- Nu in de winkel: het novembernummer van Friesland Post
- Maritiem Centrum Abraham Fock genomineerd voor de VriendenLoterij Museumprijs 2024
- Geef je nu op voor Joris’ kerstboom!